Gå til hovedindhold

Cases om infrastrukturen

Få inspiration fra andre kommuner og it-leverandører om mulighederne i infrastrukturens mange forskellige integrationer, data og funktioner.

Vi arbejder løbende på at indsamle cases om infrastrukturen, som kan inspirere andre (potentielle) brugere af infrastrukturen til, hvordan de kan udvikle deres produkter, arbejdsgange eller forretning ved hjælp af kommunernes fælles infrastruktur.

Vi har derfor også kontaktet forskellige kommuner og it-leverandører for at få indblik i, hvad de indledningsvist har gjort sig af tanker, inden de påtog sig opgaven med at tilslutte sig infrastrukturen, hvordan de aktuelle integrationer fungerer i praksis og hvilke gevinster det potentielt har skabt.

Vores cases er ikke tænkt som reklame for bestemte it-leverandører eller deres produkter, men er tænkt som en inspiration til, hvad infrastrukturen kan bidrage med.

 

Skulle din kommune eller din virksomhed ligge inde med en god case, som kan inspirere andre til, hvordan de kan få mere gavn af den fælleskommunale infrastruktur, er du også meget velkommen til at kontakte os

Her finder du en spørgeramme, som kan bidrage til at få centrale overvejelser og informationer på plads i forhold til din case.