Gå til hovedindhold
tastatur
Nyhed

Bedre sammenhæng på vej i Fælleskommunalt Administrationsmodul

Snart kan du i Fælleskommunalt Administrationsmodul få overblik over serviceaftaler på integrationer – det gøres der klar til i kommende release.

På lørdag den 22. juni 2024 gennemføres release SP2024-06, der indeholder ny funktionalitet til Fælleskommunalt Administrationsmodul. [red. den 24. juni 2024: Servicevinduet lørdag den 22. juni 2024 blev annulleret. Release SP2024-06 vil blive gennemført i servicevindue den 25. juni 2024]. 

Med releasen gøres Administrationsmodulet klar til at give kommuner/myndigheder og leverandører overblik over deres serviceaftaler med udgangspunkt i hvilke integrationer serviceaftalerne gælder for.

Nyt menupunkt – og indhold følger

Brugere med rollerne Aftaleadministrator og/eller Leverandøradministrator vil efter releasen kunne se det nye menupunkt Integrationer i venstrenavigationen i Administrationsmodulet.

Menupunktet vil i dagene efter releasen være tomt, indtil KOMBIT og leverandøren af Administrationsmodulet får indlæst det nødvendige dataload.

Når data er på plads, vil Aftaleadministratorer og Leverandøradministratorer kunne se hvilke integrationer, deres organisation har oprettet serviceaftaler på.

På eksisterende og nye serviceaftaler vil det også være muligt at se hvilken integration, en given serviceaftale handler om.

Vejledninger opdateres

Brugervejledningerne til Administrationsmodulerne vil blive opdateret med information om det nye menupunkt og koblingen mellem serviceaftaler og integrationer.

Nyhedsoversigt