Gå til hovedindhold
Togskinner med grafisk ikon

Pipeline for udvikling af infrastrukturen

Her kan du følge med i KOMBITs arbejde med at understøtte kommunernes fremtidige digitalisering.

En stadig større del af det kommunale systemlandskab integrerer til den fælleskommunale infrastruktur. KOMBIT arbejder hele tiden på at sikre kommuner, leverandører og kilder en robust, moderne og anvendelig infrastruktur; både med fokus på at understøtte kommunernes forretningsbehov og eksisterende it-portefølje, men også fremtidige systemanskaffelser og -moderniseringer, der fx opstår når eksisterende løsninger lukkes, og nye løsninger og formater ser dagens lys.

Følg med i udviklingen af den fælleskommunale infrastruktur

I overblikket nedenfor kan du orientere dig om pipeline for videreudviklingen af den fælleskommunale infrastruktur. Her præsenteres et udsnit af de forretnings- samt drifts- og forvaltningsmæssige indsatser, KOMBIT arbejder med, og ikke mindst den ny- og videreudvikling, der er planlagt.

Overblikket præsenterer i udgangspunktet aktiviteter i indeværende og de to kommende kvartaler og med tidsangivelse på udviklingsaktiviteter, hvor dette er aftalt med leverandøren. Vi opdaterer overblikket hvert kvartal.

Du kan se overblikket i fuld skærm ved at klikke på de tre prikker i øverste højre hjørne af overblikket, og dernæst klikke på skærmikonet (det nederste af de ikoner, der foldes ud).

Har du spørgsmål til pipelinen, er du velkommen til at kontakte KOMBIT på FKI@kombit.dk.