Gå til hovedindhold
Person ved kommunekort
Nyhed

Næste version af Visuelt Overblik er netop lanceret med flere integrationer

Se oversigtstegninger og case-scenarier for en række af infrastrukturens økonomiintegrationer i KOMBITs visuelle overblik over infrastrukturen.

Det er nu også muligt at se oversigtstegninger og case-scenarier for en række af infrastrukturens økonomiintegrationer, der supplerer den eksisterende dokumentation i Digitaliseringskataloget.

Fælleskommunale Økonomiintegrationer refererer til de integrationer i den fælleskommunale infrastruktur, der overfører økonomidata mellem kommunens fagsystemer og ERP-system.

Med de nye oversigtstegninger og case-scenarier kan du dykke ned i de enkelte integrationer og forstå forretningspotentialer og afhængigheder, når du har et fagsystem, der fx skal afsende bogføringsgrundlag til kommunens bogføringssystem eller kunne sende en fordring til et debitorsystem mv.

Nye integrationer i det visuelle overblik

 
  • SF1590_A: Afsend økonomipostering
  • SF1590_B_01: Afsend DebitorRegistrering
  • SF1590_D: Afsend faktura til Godkendelse
  • SF1590_E: Afsend Betalingsanmodning til NemKonto

KOMBIT forventer at publicere de resterende integrationer på økonomiområdet i løbet af juni måned.Det omfatter de følgende debitorintegrationer:

  • SF1590_B_02: Afsend DebitorForespørgsel
  • SF1590_B_03: Afsend DebitorIndbetaling
  • SF1590_B_04: Afsend debitorkontoanmodning

Kom godt i gang med det visuelle overblik

Du finder det visuelle overblik ved at klikke på linket herunder. Vi anbefaler, at du læser den korte introduktion til værktøjet, så du kommer bedst fra start. 

Om Visuelt Overblik

Visuelt Overblik er udviklet som svar på efterspørgslen fra kommunerne om at få et visuelt supplement til det teksttunge materiale, der ofte følger med digital infrastruktur. Læs mere om værktøjet her.
 

Nyhedsoversigt